Zrada
Anotace: no jen mě to tak napadlo...
Sedím ve škole,
a uvažuju o tobě.
Učitele nevnímam,
a jenom tiše vzpomínám.
Na ty chvíle uplynulé,
a však stále roztomilé.
Co to mám v očích,
je to voda v slzách.
Vzpomněla sem si na tu chvíli,
kdy byla sem bezradná.
Cos mi to provedla,
když si mě tam nechala??
Já neveděla kdo vlastně jsi,
ale veřila sem ti.
proč jen tak hloupá byla sem,
a stále ještě sem???
Já věřila ti,
a tys mě zradila.
Já padla sem k zemi raněná,
a ty si utekla.
Zůstala sem tam ležet,
sama a nikoho sem neviděla.
Já pomalu sem umírala,
A ty si pryč utíkala.
Už nikdy sem tě neviděla,
a však sem ti odpustila...
Komentáře (4)
Komentujících (2)