Temná Síň
Anotace: Temné a přitom pro světlo určené.
V tichém tichu,
V tmoucí tmě,
Není slyšet smíchu,
Jen nenávist žhne.
Vzduch zlobou nasycen,
Krájet na kousky se dá,
Kdo jest osvícen,
Z toho kousku umírá.
Tak množí se tahle zloba,
Osvícených míň a míň,
Kdo v téhle tmě rozsvítí znova?
Kdo opět rozjasní tmavou síň ?
Komentáře (0)