Navždy tě opouštím
Navždy tě opouštím
01
Je noc plná tmy a čas nadešel
Slzy padaj jako hvězdy z nebe
sukno černé následuje kroky mé
Pár slov na konec a navždy sbohem
02
Už odcházím můj čas nadešel
už není co najít vše jsem ztratil
Můj konec cesty je v dáli za zenitem
já odcházím se sluncem v zádech
03
Tvá pýcha mě stála život
ta láska se stala osudovou
já pluji po cestě osudu dál a dál
posíláš mou duši na dlouhou cestu bolesti
oheň z pochodně který vzplanul
04
K nebi odcházím s pocitem viny
nestihl jsem spravit co jsem mohl
zavři oči své, já odcházím, ale mé srdce bude stále s tebou neplač
jednou se zas sejdem, ale v bílém
Komentáře (2)
Komentujících (2)