Popel
Anotace: Jestli sem si někdy myslel že vím jaký to je když je člověk na dně tak to sem se zatraceně mýlil.
Hoří mi srdce
nemám ho v hrudi
držíš ho v ruce
a to mě studí
na něms mi nechala
jizvy a vrásky
amorův šíp si vyrvala
pryč z naší lásky
hoří mi celá duše
a tvoje žhavý slzy
padají tak tiše
a to mě mrzí
nekonečná tma
a v plamenech svět
a vnich tvá postava
ztrácí se zpět
do temnoty
Hoří mi srce
proč stále bije
nevidím slunce
proč stále žije
když je z něho jenom popel...
Komentáře (1)
Komentujících (1)