Prvni sloka mi tam vubec nesedi, nevim, proc, ale vadi mi, jinak zbytek je dobry.
26.11.2006 16:29:00 | Montynka
dneska tě musím zase pochválit, povedla se ti, shcoulená jako klubíčko, a já tě mám zase rád..... :-)
24.11.2006 13:25:00 | Pavel Kotrba
Tu půlku vyhoď do hnoje,
napij se lásky nápoje
zjistíš že půlku zbylou tvého Já
hledá zas ňáká jiná ... ztracená ..
-
POZOR Placená reklama !!
Ohledně nápojů lásky, ráda vypomůže místní Jedubaba
Cecilka - / jinak známá spíše jako maková panenka - střihlá vílou Amálkou ... tedy právě ta pravá ... víla lásky ..! / mimochodem její nick měl včera svátek ... a tímto vzdávám hold ..
23.11.2006 12:33:00 | HarryHH
Bolavé zapomínky ... třináctá komnata ... Pandořina skřínka ... dlužní úpisy ... všichni je máme.
23.11.2006 12:20:00 | G.P.