Tíživá chvilka
Anotace: tohle jsem napsala kdyz mi bylo pred par dny fakt desne...budu rada za jakekoli nazory.
Tolik slz už proteklo,
a tolik času uteklo.
Od doby, kdy opustilo mě štěstí,
a život mi dal pořádnou ránu pěstí.
Tu bolest uvnitř už tak dobře znám,
kdy svírá se ti hrdlo a jsi sám.
Nemůžu dýchat, mluvit...bolí to,
a slzy se derou... tíží to.
Čekám až přijde zase jaro ke mě,
a vánek pohladí mou tvář jemně.
Přijde, a já budu moct zase dýchat volně,
beze strachu, že přijdou další kruté ohně.
Komentáře (0)