Sebevrazda
Mám strach a stres,
přijde si pro mě smrt přijde dnes.
Z ruky krev teče,
poslední den se tak moc pomalu vleče.
Celý den mě palí smrticí rána,
u mé rozlité krve přitála vrána.
Vrána pije krev mojí,
tím sití žizen svojí.
Očí od slz rudé,
má krev je uplně všude.
Už vidím jen tmu,
objevil jsem se v nádherném snu.
Ve snu stojím ve tmě,
v dalí ve světlo letmé.
Jdu už dlouho v před,
připadami že jdu už mnoho let.
Ve světle někdo stojí,
je jich moc připadám si jak ve vosím roji.
Ted mě čeká klíd a konec,
konečně mě dohnal smrtonosný lovec.
Ted už nejsem živ,
jako mrtvi se mám líp.
Komentáře (1)
Komentujících (1)