Odpust, jinak nemohu
Dívám se na nebe,
padají hvězdy.
Tvé oči,
smějí se na mne.
V duši pláču,
jen Ty to nevidíš.
Hlavu přikládáš,
cítíš bít mé srdce.
Ne,
nebije pro Tebe.
Odpust,
nemám sílu.
Nemohu Ti to říct,
jenže musím.
Bolí to moc?
Hloupá otázka,
vím.
Ty pláčeš?
Prosím ne,
tohle mi nedělej.
Nejsi můj princ,
pochop to konečně!
Už musím jít...
Sbohem!
Komentáře (2)
Komentujících (2)