Život je boj, fakt
Anotace: trocha pravdy o mně a životě
V mém srdci Tichý oceán,
Mrtvé moře
a po tvářích
příliv každého z nich,
hledám důsledky a příčiny,
nalézám výčitky a strach,
bojovali proti sobě
osud a čas,
koho baví prohrávat,
smířit se s tím,
čekat a doufat,
je ten největší boj.
Jinak by to nebyl život,
ale již napsaná
divadelní hra.
Komentáře (2)
Komentujících (1)