Smútok trhá moju dušu
strácam všetko
čo je mi drahé
Platím svoj diel
za túžbu žiť
za túžbu milovať
za túžbu nájsť miesto
v tvojom bytí
Už sa ťa nemožem dotknúť
už nie si svetom
ktorý túžil rozkvitnúť
v mojom objatí
Bolí to
tak strašne to bez teba bolí
Chcela by som uveriť
že bude krásne
milovať sa s niekým iným
Chcela by som uveriť
že láska prichádza k ľuďom dvakrát