duše
Anotace: Co se nedá stihnout... (Řekla bych, že to ujde :))
Do detailů barev vplouvá,
odvrací se v závrati,
v očích nesplněná touha,
již brzy se vytratí.
Objímá svou prázdnou duši,
zasáhl ji černý šíp,
v odrazu své tváře tuší,
nebude již dlouho žít.
Oblaka sazí a prachu,
pod nimi jen horká zem,
polapen v náruči strachu,
v krvi topen, když končí den.
Komentáře (0)