Umírám
Život je past,
a já se do ní chytla,
i když jsem
několikrát slyšela vnitřní hlas,
jsem prostě do ní slítla.
Pomalu umírám na bolest,
všechno mám v sobě,
nezbude žádná ratolest,
jen já v hrobě.
Život je hazardní hra,
a láska hrozně prolhaná.
Páchám každý hřích...
Nechtě mě už....snít...
Komentáře (0)