My little angel
Anotace: Všem andělům... je jednoduchá, já vím
My little angel sleeps in my hand
My little angel is dreaming
My little angel stays to the end
My little angel Iam breathing
Come little angel, come into me
Come little angel, Iam falling
Come little angel, oh cant You see
Come little angel Iam calling
My little angel I thing is too late
My little angel is crying
My little angel I cannot wait
My little angel Iam dying
ěščřžýáíéů
Komentáře (1)
Komentujících (1)