.. jo Šmudlajz, máme to těžký z těma babama ....
Měkkej, .... nebo tvrdej .... všechno špatně ..
DŮVOD
Každý tvrďák hnedle zjihne
když si před tim z flašky přihne
Když ta jeho krasotika
žalu slůvka na něj blinká
chlastá proto,... s pohnutí
nad zlomenou labutí
07.12.2006 16:03:00 | HarryHH
... slzy z kalíšku ...
..... zůstaly mi v pelíšku ...
... dnes Ti věřím šmudlíčku ...
07.12.2006 11:34:00 | Marcella
... bude líp, to každopádně :)), taky může bejt hůř, že .. důležitý je, žes tomu, cos řekl, věřil ... a pak i kočka uvěřila .. :))
07.12.2006 11:30:00 | Alci