no na začátku to znělo opravdu zajímavě...a od srdce jsme přešli k úplně jiným místům..chybí mi tam nějaká propojenost:-)třeba po dnešní noci budeš mít... inspiraci:-)
13.12.2006 03:07:00 | ququ
...chtěl jsem napsat to samé ...
...G.P. se probudil dříve :) ...
...jen dál ...
...:) ...
08.12.2006 08:37:00 | WhiteSkull
Začátek je fajn, první dvě sloky jsou velice slibný, ale potom se to nějak vytrácí a závěr - reakce x akce ... jakoby sis s tím nevěděla rady.
Ten nápad je skvělej - srdce na polici ... ve sklenici ... se mi líbí ;-)
08.12.2006 08:31:00 | G.P.