Ukradený sen
Anotace: A nerátil jej ani při prosbách
Někdo ti vzal nápad,
odešel s ním, v rukou jej měl,
a vrátit ho majiteli,
zapomněl.
Někdo odešel s tvým snem,
a zahodil jej do propasti,
a vytahnout jej zpět,
se mu už nechtělo.
Někdo ti ukradl sen i víru v něj,
v propasti tlí a padá na něj déšť,
pod sněhem pak on umřel,
a nikdo už jej nenašel.
Komentáře (0)