Nechtěla jsem tou básní nikoho přemlouvat, zjistila jsem, stejně jako mnoho jiných, že to nemá žádný smysl, jen tím někoho naštvu.. Doma maso moc nejíme a tak, když se na Vánoce na kuchyňské lince objevily slepičí srdíčka, neubránila jsem se a v duchu přemýšlela, jak doklepala... jen kvůli tomu" ŽE NÁM TO CHUTNÁ..".. To bylo celý, neměla to být osvěta..ale děkuju za komentář :)
31.12.2006 23:40:00 | Dilla