Nenávist
Anotace: Není nejpříjemnější,když se vám plete do cesty člověk ovládán právě jí....
Miluješ, strachuješ, nenávidíš?
Ona je Ti stále blíž.
Úsměv štiplavý, medový.
Neboj, nikomu to nepoví.
Miluješ, strachuješ, nenávidíš?
Ona je Ti stále blíž.
Noci temná, vášnivá.
Odpověď nejistou Ti dá.
Strach roste, kypí, utěší…pouze ji to potěší.
Komentáře (0)