Moje přání k Vánocům
Anotace: Jo,kulku do hlavy prosim
Přála bych si k Vánocům
malý černý nůž
a skončit to trápení
kvůli sobě už.
Psala jsem si s nadějí
o andělí křídla
odletím pak někam pryč
v noci jsem se vzhlídla.
A ještě smím prosit
o květ černé růže
její vůně uspí navždy
od krve má kůže.
Chtěla bych si udělat
kol života objížďku
a všechno skončit trochu dřív
tak nezapomeň,Ježíšku.
Komentáře (4)
Komentujících (4)