Lidský smutek
Anotace: Taková moje krátká myšlenka.Pokud se zalíbi,budu rád.Jestli ne,smazat se taky da;-)
Já se nudím,spanile volám,
tichotně žiju a nicotně dýchám.
Tak proč to tak bývá,že uvnitř se skrývá,
ten pocit smutku a žalu?
Nic pro to nedělám,o pomoc nevolám,
pasivně se hýbu,panicky konám...až skonám...
Jsem nový člověk.
Cítím se sqele,každý se směje,
vše jde hned směle,bez potíží a vrás.
Je slunečný svět,nic se neděje,vždyť jsou naděje,
pohoda,klid a spousta krás.
Je to překrásné,ty slova úžasné,
pocity výrazné-vše živé...až po zádech jde mráz...
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: kaaamiiii, whiolet
Komentáře (1)
Komentujících (1)