Anotace: ...
Pořád piš...a nenechej se nikým zlomit.Jde ti to. Všechno co máš na srdci.To dobré i to špatné .Vykřič do řádků,ráda je čtu i když mrazí.
20.12.2006 16:42:00 | Nút
Chjo, tu depresi mezi řádky koukej vyprat ve vizíru... vánoce jsou svátky míru... ale ten záhul na na nervy, chjo... a stovka bzučících úlů na tebe bzučí v krabici od bot ... :-)
15.12.2006 19:36:00 | Buližník