Pomníky nových krás
Anotace: Falešnosti krásné jen na pohled.
Do tváře mne pálí mráz
Šedý chodník bez sněhu
Pomníky nových krás
Malá přestávka pro něhu
Průvody krásné na pohled
V uličkách papírová láska
Ve tváři znači se polosvět
A v náručí morová kráska
Do žíly sladký jed
A do hlavy prázdný sen
Tepnou valí se led
V rozpacíh končí den
Deníky smáčené vínem
Na košili zaschlá krev
Příběhy zkreslené splínem
Nad městem tichý řev
Tváře značené vinou
A malinko rostoucí vřed
Anděl v pustinách hynou
A spravedlivý se dokola vplet
Rozehrává se směšné divadlo
Herci kráčejí pomalu vpřed
Opona i kulisy,to vše se rokradlo
Tak pojď hrát na to jevište zvane SVĚT
Komentáře (1)
Komentujících (1)