Trest pro vlka
Dnes, jako každý den po setmění
Já budím se, vstávám, ač bych měl spát
V útrobách cítím, jak pne se mi trní
V mysli zlé tóny mi začaly hrát
Palivo vysává zběsilé srdce
I z nejtenčích žil a chystá se bít
V spáry a kladiva mění se ruce
Proč krev jen cítit? Já ji chci pít!
V posledních zběsilých záchvatech křečí
Ďábel s tou prací hotov už jest
Proč jenom ta malá coura tak ječí
Za její zločin teď přichází trest
Za to, že dýchala; za to, že snila
Za to, že Bůh jí dal rozum a cit
Tím, že myslela, se provinila
Vlk mezi ovcemi nemůže žít
V tom hrobě, který si zaplatila
Tam o svém ráji může si snít
Do toho stáda se nehodila
Je stále naživu, však nemůže žít
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Laven De Brig, Sýkorka07, Tanecnice, Liška76
Komentáře (4)
Komentujících (3)