Sladký život, Morová kráska
Anotace: Život v pěti verších
Noční město, Tichý chrám
Ostré světlo a ty sám
Ze sna do sna, zase ven
Živé noci, dlouhý den
Ostrý mráz, jasný žár
Mrtvé myšlenky, prázdný bar
Sladký život, Morová kráska
Žádný rozum, kalná láska
Sychravé ráno, hlučná cesta
Bílý list, uličky města
Komentáře (3)
Komentujících (3)