Znáš!!!
Anotace: Báseň lidských vlastnostech.
Pro dnešek pár hříchů
A velmi stručné sny
Znáš ošklivost i pýchu
A velmi dlouhé dny
Znáš krásu i skromnost
Hraješ falešný ton
Znáš smrt i volnost
A nad postelí bije zvon
Znáš dívky i louky
Závist i falešný splín
Zemi bičují kroupy
Omámen tolika vůněmi vín
Znám Mor i krásky
Stejně jako zub a kaz
Tvoří se barevné vrásky
A hrubne trochu ¨hlas
Komentáře (1)
Komentujících (1)