Epitaf
Anotace: Název mluví za vše.
V mlze dobře skrytý
Na něm písmena malá
Nápis zpola smytý
Co ruka s láskou psala
Písmena celá zkroucená
Jako malé lidské žití
Před ní dívka zhroucená
V ruce barevné kvítí
Na náhrobku nápis skromný:
Zde ten kdo život miloval
A svět nenáviděl leží
Ten,kdo jediný svědomí spytoval
Dojde míru jen stěží...
Komentáře (1)
Komentujících (1)