Anotace: Na dně se ocitne alespon jednou každý znás...
Kdyby to takhle bylo pařád..hm..radsi bych to nechtěla vědět..podle toho co v básničce čteš se pozná co si..nebo spíš co ti je..
21.02.2007 21:44:00 | kata02
já si vždycky říkám:tohle ještě není dno, že?bude hůř....a líp...a hůř a zase líp. A když máš kolem sebe pár rukou, co aspoň malinko vypadají, jako ty pomocný, šance, že bude spíš líp než hůř se zvětšuje...
na 14 let máš překvapivý vyjádření, jen tak dál
roboti říkají SPI!!(ale mě to nejde)
(SPI ... opište 3 znaky do políčka (ochrana proti robotům) !):))
22.12.2006 23:29:00 | Trdlo
Máš tam pár chyb, ale nic to nemění na tem, že dobře vím, o čem píšeš a přesně vím, jak se cítíš, sama jsem napsala už několik obdobných básní ... zase bude dobře. Člověk musí doufat, protože jen víra v dobré nás tak nějak drží nad vodou ...
22.12.2006 10:42:00 | NikitaNikaT.