Mám brzdit?Tak si počkej,až ti povyprávím,co jsem zažila dneska:-)Neboj,já tě samotnou umřít nenechám,jedině smíchy:-)
31.12.2006 16:32:00 | ququ
...jsem víc než poctěn ...děkuji ...neumím moc přát ...tak snad jen ...
...s velkou láskou užívej si malinkých radostí i v dalším roce ... a :) ...
31.12.2006 05:01:00 | WhiteSkull
Tak jak říká White...některá slova působí opravdu rušivě. Máš opravdu dobrou obrazotvornost, jen to chce hodně poopravit rytmiku. Pravidelný verš má žel svá pravidla...a pokud se aspoň trochu nedodržují...dokáže to pokazit i velice kvalitní dílko. Jinak...asi není co bych dodal...snad jen...piš dál...máš věrné čtenáře.
23.12.2006 10:19:00 | Kyle
...je to moc pěkná básnička ... jen snad ...stačilo by ...nechám vítr rozcuchat vlasy ... " mi " je dost rušivé ...můj názor ...
...já mám taky rád vánoce ... a užívám si je ...jen mi vadí ta neustálá komerční masáž ...proměna Ježíška na Santu ... atd. ... klid a pohoda se smrskne na společnou večeři ...někdy ...
23.12.2006 09:31:00 | WhiteSkull