Bouře
Anotace: Buďte hodní na ženy... Nebo si kupte hromosvod... :)...
První kapka
Dopadne mi na oko
Jen vzhlédnu k nebi
Ta šeď mne pohlcuje
Druhá kapka
Dopadne mi na vlasy
Pak je profoukne vítr
A oblohou proletí blesk
Třetí kapka
A s ní zazní hrom
Svět potemní
Když stéká mi po tváři
Neplakej, má milá
Smutek pomine
My budeme pořád
Navždy
spolu
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)