Pro Tebe
Anotace: Všechno, co zbývá z andělských vizí, je jenom špička jehly...
Pod zasmušilou oblohou a mraky z celofánu
Hrál jsi píseň, kterou nikdy nedostanu
Tančil tanec Venuše
A umírala
Má duše
Když jdou dva úzkou stezkou, tak jeden musí vždy ustoupit. Klopýtat vzadu, zatímco druhý kráčí světlem Slunce.
Horská stezka vede Himálají
Tam, kde ani ptáci nezpívají
Ty řekl jsi mi: Anděli
Když na špičce jehly jsme seděli
Jenže na špičce jehly je místo jen pro jednoho. Ty to víš a já to vím.
Bez zemské tíže se vznesu do výšin
A tobě tam dolů pošlu jen svůj stín
A pak...
Bůh ví...
Komentáře (2)
Komentujících (2)