Vamp
Princezna, popíjejíci tequilu u baru (tu zlatou),
zakrývajíc fialové náramky,
podlitiny na nohách a rukou,
velebí temné části dnů.
Plakala, sténala, prosila,
smála se, křičela, naříkala,
ale nikdo ji, zrozenou
z popela, neslyšel.
Je bez koruny.
Ale už nepláče, neprosí.
Pije tequilu (tu zlatou)
a čeká na rytíře(, s polibkem múzy)...
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)