Smutný samotář
Já měl svůj cíl jediný a vysněný
s velkou touhou jeho splnění
Já poznal dívku krásnou a líbeznou
s duší něžnou a upřímnou
Jak šťasten jsem byl v jejím obětí
mé srdce kvetlo radostí
Tak krásné chvíle jsem s ní prožil
avšak blízky konec jsem v kostech tušil
Mé tušení se stalo brzy pravdou
a mé plány ke štěstí šli rychle stranou
Mé srdce puklo žalostí
nad ztrátou milované bytosti
Komentáře (1)
Komentujících (1)