Anotace: Je to můj druhý pokus o báseň, tak budu ráda za každý váš názor...
Jak bylo řečeno přede mnou - krásné metafory... Básnické prostředky, přirovnání, poetické vyjádření - málokdo dokáže něco popsat, tak jako ty.
Na začátku mne sice trochu dostal absolutní rým mě/mě, ale i ten se někdy musí použít, když není zbytí...
17.06.2007 12:07:00 | Stínolez
máš nádherné metafory... Pěkné, jen možná bys měla vše trochu víc halit do tajemství... ale to je jen můj názor...
09.01.2007 13:54:00 | black.heart