Jen sen ...
Anotace: Bláhová dětská láska. Snění, které se snad někdy ve skutečnost změní ...
Ten pohled z očí do očí,
Ten mi už dávno nestačí.
Já chtěla bych mít ruku tvou
A ty abys měl zas tu mou.
Chytit se za ruku,
Prvně se políbit
A něžné objetí nechat si zalíbit.
Láska je nádherná,
Když máš mě rád.
Láska je příšerná,
Když chceš být jen můj kamarád…
Komentáře (1)
Komentujících (1)