Konečná
Anotace: lidé jsou různí...
V hospodě s přilehávým jménem
- Konečná,
nad exnutou půlkou unaven sedím
a připadám si prázdý
jako ta sklenka.
Tak dolej! Dolej!
Platím svým srdcem...
Na to ty neslyšíš...
Ale kradeš...
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Inies
Komentáře (3)
Komentujících (3)