Anotace: Tak vnímám kostely.
Moc pěkně napsané je tam toho hodně řečeno.. nebo tedy měn tam toho ty písmenka a slůvka hodně říkají..
20.04.2007 20:07:00 | Santinan Black
Jsi obdivuhodná osobnost... rád tě poznám na srazu. Jsi-li z Krmelína, neznáš prosím Lucii Markovovou??? Hm?? (Rodinná známá)
13.03.2007 12:09:00 | Metcheque