Smrt
Anotace: 28.12.2006 přejel nějakej hajzl jednu stejně starou holčinu a ujel.Ta holka nepřežila,přesto že jí hodinu oživovali.tohle je básnička jen a jen pro ní!!
Kráčíš přes silnici,
Tou alejí smoku,
V tu stroj běsnící
Odráží se ti v oku.
Prudká rána,
Co nikdy se nezhojí,
A smrt,ta dáma,
Jen funus sestrojí.
Maličká duše,
K nebi stoupá,
Zdalipak může
Žít ta dívka skoupá?
Modré světlo,
A spousta slz,
Nastává peklo,
Bojovat zkus.
Vzdáváš ten zápas,
A není to předčasné.
Před chvílí žilas.
Teď světlo uhasne.
Ulehlas na polštář,
Zavřelas oči,
Do snů ses propadla
A život skončil.
Beze slov útěchy,
Kráčíš dál osudem,
Jen divné předtuchy,
Pereš se se studem.
Modré oči,
Už světlo světa nespatří,
Všechno teď končí,
Raz,dva,tři….
Komentáře (2)
Komentujících (2)