Anotace: Tohle je zas pro mojí kamarádku,který ta mrtvá holčina moc chybí a ona pořád pláče.
Pláč je zdravý, stejně tak i přátelství je uzdravující... čekej, až dopláče, pak ji vem za ruku a uč ji znovu žít... tomu se říká skutečné přátelství :-)
30.12.2006 12:43:00 | Levandule