DROGY
Anotace: Je to vesměs o fetacích....krutá pravda
Neumím už myslet na nic jiné,
Jen na drogy.
Vždycky se to všecko spolu splyne
Krev ze žíly stéká,
Nevnímám,necítím,
Když droga do těla vtéká.
Ve stavu radosti a blahobytu zpočátku to tak bývá.
Ale pak…..už jenom bolesti
Pro sebe a okolí,už jen ve stínech se feťák skrývá
Ruce,samá díra,
A na konec…..stejně umírá.
Přečteno 520x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (3)
Komentujících (3)