Voják
Už jen vzpomínám
A v dlani tvou známku
Pevně svírám
Byl chlad,padal sníh
Polibek na rozloučení
A pak jen:Musím jít
Stála jsem tam ani nevím
Kde,byla zima,vítr foukal
A já stále...
Čekala Tě!
Pak černý šál dovál k mým nohám
A já věděla hned,že jsi k zemi
Padl teď.
Co zbylo mi?Tvé číslo vyryto na
Plechové tabuli.
Kde jsi?
Kde najít tě mám?
Proč válka rozdělila
Nás?
Hrdost teď já v sobě mám
Že jsi byl vojákem a za
Mír obětoval Nás...Dva!
Přečteno 797x
Tipy 1
Poslední tipující: Koala
Komentáře (1)
Komentujících (1)