Anotace: no muj první pokus o bnásen
Dávám 80, když přivřu očíčko, co se kvality veršů týká, tak možná i obě, páč seš mladej a vše jistě doženeš! ;)
Ale zas...má to myšlenku a takový správný děj, takže možná si těch 80 nakonec i zasloužíš :)
02.01.2007 21:23:00 | Paralelní možnosti
No tomu prostě říkám smůla... ;-)
Ale neboj, bude líp, máš na to ještě fůru let! :)
02.01.2007 21:21:00 | Paralelní možnosti