Slzy
Anotace: malé slané ze šestí i zklamání...
Slzy mi po tváři stékají
a dost mi toho připomínají,
Třeba krásné chvíle stebou
nebo naší lásku slepou,
Ale tohle nejsou slzy štestí
nýbrž z mojí bolesti,
Ztratil ses lásko
vrat se mi prosím,
protože tě ve svém srdci nosím
Tak proč ráda tě mám,
sama sebe se ted ptám.
Komentáře (0)