Šeptám
Anotace: ještě jedna smutná
Šeptám, co dříve chtěla jsem jen křičet,
dech mizí rychle pod popelem času.
Šeptám, zdá se jen neúplný výčet,
o tělech hledajících věčnou spásu.
Šeptám, motlitby promáčené deštěm,
vyryté do stromů podél starých cest.
Šeptám, kam ztratilo se moje „ještě“,
mlčím, už neznám žádnou další lest.
Komentáře (2)
Komentujících (2)