Petr: Děkuji, jsem ráda, že se ti ta báseň líbí :-) Tenhle styl jsem psala poprvé, nikdy jsem nebyla přítelkyní básní, kde jsou začátky rýmů stejné.
Simí: I to je možné, vlastně jsem to napsala, když jsem si myslela, že už nemůžu věřit ani svému příteli. Naštěstí jsem se nedávno přesvědčila o tom, že jsem se spletla a že jemu věřit můžu.
13.02.2012 11:43:12 | Krist7nka