Být chvíli dítě, stojí za to žít...
Nechci zas plakat
a nechci se smát
nechci po růžích šlapat,
na velkou holku si hrát
Chci zas jak dítě,
hloupě se bát,
že zlej pes sní Tě,
když nebudeš už spát.
Kdo řekl, že mám být dospělá
a něvěřit na pohádky,
kdo to tak strašně podělal
že úsměv utekl zadními vrátky.
Bát se zas sama v bytě,
a o krásnam princi snít.
Být chvíli dítě,
stojí za to žít...
Komentáře (3)
Komentujících (3)