Obraz
OBRAZ
Na stěně obraz – zvláštní tvář,
chybí úsměv – očí zář.
Duše skrytá,
bolest tichá.
Kde vzala se ona tíseň?
Proč v očích ženy žalu píseň?
Malíř jež ho maloval,
tyto pocity dívce daroval.
Kdo byl oním kreslířem?
Na černém koni rytířem?
Sám život malbu vytvořil - pointu ji dal,
onen obraz byl zrcadlem a smutek modelem mu stál.
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)