Nevulgární depresivista
Nemůžu spát
Mám těžkou hlavu
Nemůžu spát
Jsem jediný v davu
Nejen ve spánku
Iluze
Bude líp - ale ono není
Pořád jsem blesk a hrom
Za slunného počasí
Snad i kroupy
Pořád mě nechtějí
Když už jsou tolikrát zrozeni
Tolikrát mě zabili
Věděli to? Určitě.
Že bych ještě nebyl čistý?
Tolik najednou jich je
A všichni na opačných hranicích země
V níž jsem nikdy nebyl
Mohl bych je následovat
Ale oni se pro mě nevrátí
Chce se mi nadávat
Jak námořníkovi
Ale já jsem smutnej tiše
Ale o to víc
Nevulgární depresivista
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Metal Lady, chroust17
Komentáře (1)
Komentujících (1)