Ze sta na nulu
Kačku ke kačce,
dolar k dolaru,
pil jsem šampaňské,
z plného poháru.
Dával jsem žebrákum,
jezdil jsem v audině,
k večeři míval jsem
bažanta na víně.
Teď usínám s hvězdami,
nad hloupou mou hlavou,
pivo z láhve suchý chléb,´
teď je mojí stravou.
Kdybych příště opět vyhrál,
peněz plné balíky,
tak je musím rychle poslat,
dětem až do afriky.
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
Komentáře (0)