Přestupný rok
po letech sfoukávám svíčky
šeptám přání
potichu aby jej nikdo neslyšel
hodiny odbíjejí přestupný rok
šest svíček - šest let
to kalendář si na mě zasedl
či jen náhoda určila tohle výročí?
šest let mě
šest let od tebe
a z kopretin už odpadávaj listy
kapka vosku odpadla na dort
stejná ale uplně jiná na náhrobek
sním ?
spíš ?
jsem ?
odpadá únorový poslední den
zas na tisíc nocí
zmizí
a uzel na hedvábné stuze
ani při narozeninách to není lehké
šest úderů zvonu
a přání od tebe zase chybí
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)