Balada o lásce
Anotace: ...jesenická fantazie......
Denně nosím květy
Maríně
Ona spí pod lesem
na cintoríně
Onky Černé stráni
zabili Ji páni
štvali jelena
Marína raněná
v náručí zemřela mi
zalitá slzami
Sedm roků dlouhých
byl jsem zbojníkem
abych vrahům podlým
zakroutil krkem
abych Tě uviděl
udal jsem se sám
z lásky k Tobě
Maríno
popravit se dám
Proto nyní visím
za žebro na háku
necítím bolest
nemám slzu v oku
Vždyť spravedlnost
Maríno
má Tvoji tvář
a Ty kolem hlavy
aureolu máš
Přečteno 623x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)